ACADEMIEJAAR 2016-17
Periode van inschrijven

De periode van inschrijving start vanaf 19 maart 2018.
Inschrijven voor 9 juli 2018 levert een voordeel van 200 EUR op.


Inschrijvingsgeld

De kosten voor de opleiding 2018-19 zijn vastgelegd op 3150 EUR per deelnemer die inschrijft voor 8 juli 2018.
De kosten bedragen 3350 EUR per deelnemer die inschrijft vanaf en na 9 juli 2018.

De kosten voor de handboeken over stotteren, de stottertests, de syllabi van de colleges, de protocols voor de practica, de publicaties van tests door CIOOS zijn inbegrepen. Zie materiaal. Een handboek gedragstherapie dien je zelf aan te schaffen. De referentie wordt bij aanvang van het academiejaar opgegeven.

Lees hierna belangrijke opmerkingen.


De procedure van inschrijven

Inschrijven kan online. Ga naar 'inschrijven' met de onderstaande knop.


Voorwaarde

In het bezit zijn van een diploma gegradueerde (bachelor) of licentiaat (masters) in de logopedie op 1 september 2018. Je bezorgt ons een geldige fotokopie van je diploma of attest van je opleiding.


Overschrijding van het aantal cursisten

In geval het maximum aantal cursisten wordt overschreden, zal CIOOS selectiemaatregelen uitvaardigen.

WIE INSCHRIJFT VOOR 8 JULI 2018:

Je krijgt een bericht van ontvangst en de gegevens om een schijf van 350 EUR te storten als deel van het inschrijvingsgeld. Als het minimum aantal deelnemers van 10 niet is bereikt voor de geplande begindatum van de cursus wordt dit bedrag teruggestort.

Zodra het minimum aantal deelnemers door voorinschrijving is bereikt, word je uitgenodigd om de inschrijving te vervolledigen en het resterende inschrijvingsgeld van 2800 EUR over te schrijven zodat het in ons bezit is TEN LAATSTE OP 15 AUGUSTUS 2018. Je ontvangt een bevestiging en factuur van inschrijving.


WIE INSCHRIJFT VANAF EN NA 8 JULI 2018 TOT 15 AUGUSTUS:

Je krijgt een bericht van ontvangst en de gegevens om een schijf van 350 EUR te storten als deel van het inschrijvingsgeld. Als het minimum aantal deelnemers van 10 niet is bereikt voor de geplande begindatum van de cursus, dan wordt dit bedrag teruggestort.

Zodra het minimum aantal deelnemers door voorinschrijving is bereikt, word je uitgenodigd om de inschrijving te vervolledigen en het resterende inschrijvingsgeld van 3000 EUR over te schrijven zodat het in ons bezit is TEN LAATSTE OP 15 AUGUSTUS 2018. Je ontvangt een bevestiging en factuur van inschrijving.


WIE INSCHRIJFT VANAF EN NA 15 AUGUSTUS 2018:

Je krijgt een bericht of er nog plaats is om de cursus te volgen. Is dit zo dan wordt je gevraagd om het volledige bedrag van 3350 EUR te storten TEN LAATSTE OP 1 SEPTEMBER 2018. Je ontvangt een bevestiging en factuur van inschrijving.
BELANGRIJKE OPMERKINGEN:

  • Wie zich inschrijft en annuleert betaalt steeds 150 EUR administratieve kost. Dit is bedoeld om lichtzinnig inschrijven en annuleren te ontmoedigen en om het administratief werk te vergoeden.
  • Bij annuleren voor 1 september 2018 wordt het door u overgeschreven bedrag terug overgeschreven minus de administratiekosten van 150 EUR. Bij annuleren vanaf 15 september 2018 wordt het cursusgeld NIET meer teruggestort.
  • De opleiding is niet op te splitsen of te spreiden over meer dan een jaar. Enkel de vakken volgen en de stage weigeren betekent het stopzetten van de studie.
  • De opleiding komt niet in aanmerking voor het gebruik van opleidingscheques.
  • De studie is erkend voor 34 studiepunten.

© 2013 CIOOS vzw

top